ULUSLARARASI TİCARET BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİMİZ 'SOLMAZ NAKLİYAT' GEBZE ŞUBESİNE TEKNİK GEZİ DÜZENLEDİ

19 Kas

  • Uluslararası Ticaret ve Finansman
  • Tüm Duyurular

Düzce Üniversitesi, İşletme Fakültesi, Uluslararası Ticaret öğrencileri organize edilen teknik gezide Solmaz Nakliyat Gebze tesislerini ziyaret ettiler.

Uluslararası Ticaret Bölümü 4. sınıf öğrencileri "Uluslararası Lojistik Yönetimi" ve 2. sınıf öğrencileri "Tedarik Zinciri Yönetimi" dersleri kapsamında 2 ayrı grup olarak Solmaz Grubu Gebze Antrepo tesislerini ziyaret ederek tesis yetkililerinden tesis yönetimi ve operasyonel konularda bilgi aldılar.

Genel Antrepo, Gümrüklü Antrepo, Tehlikeli Maddeler Deposu ve E-ticaret operasyonları hakkındaki bilgilendirmenin ardından tesiste verilen öğle yemeği ile devam eden gezinin sonunda öğrencilerin sorduğu sorular cevaplandırıldı ve fotoğraf çekimi yapıldı.

Gümrükleme, Uluslararası Taşımacılık, Antrepoculuk, Depo ve Envanter Yönetimi, Tedarik Zinciri Yönetimi ve Taşıma İşleri Organizatörlüğü gibi pek çok alanda faaliyet gösteren ülkemizin en büyük lojistik gruplarından biri olan Solmaz Grubu sosyal sorumluluk projeleri ve eğitime verdiği destekle tanınıyor.

Ziyaretin kendileri için oldukça faydalı olduğunu belirten öğrenciler bu tip ziyaretlerin teorik bilgileri iş hayatı pratikleri içerisinde deneyimlemek açısından çok faydalı bulduklarını belirterek bu tip teknik gezilerin kendileri açısından önemini belirttiler.