Bölümümüze Yeni Gelen Öğrencilerimizle Kahvaltı Buluşması

29 Kas

• Uluslararası Ticaret ve Finansman
  • Tüm Duyurular

Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü'ne 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında kayıt yaptıran öğrencilerimiz için tüm bölüm öğretim üyelerimiz, araştırma görevlilerimiz ve davetimize katılan öğrencilerimizle birlikte bir kahvaltı buluşması gerçekleştirdik.

Oldukça sıcak ve eğlenceli bir ortamda gerçekleştirilen kahvaltı etkinliğimizde hem öğretim üyelerimizle öğrencilerimiz kaynaştı hem de birbirlerini daha yakından tanıma fırsatı buldu.

Önümüzdeki süreçte benzer etkinliklerimiz diğer sınıflardaki öğrencilerimizle de gerçekleştirilecektir.

Kahvaltı buluşmamızda bizlere eşlik eden tüm öğretim üyelerimize ve öğrencilerimize teşekkür eder, organizasyon için emeği geçen öğretim üyelerimize de şükranlarımızı sunarız.